Metrica

Şiddetli rüzgara dayanamayan çınar ağacı yola devrildi

Şiddetli rüzgara dayanamayan çınar ağacı yola devrildi

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri

Antalya’da, şiddetli rüzgârın etkisi ile bir çınar ağacı kırılarak yola devrildi. Park halindeki bir otomobilde küçük çapta hasar meydana geldi.
Olay, 13.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi 1001 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir çınar ağacı şiddetli rüzgâra dayanamayıp kırılarak yola devrildi. Ağacın devrildiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, elektrikli testere yardımı ile ağacı parçalara bölerek yolu açtı. Olayın meydana geldiği yerde bulunan otomobillerden birinde ise küçük çaplı hasar meydana geldi. Yol tekrar trafiğe açıldı.

19 Kas 2023 - 18:41 - Asayiş

Muhabir  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazetesehir Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazetesehir hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazetesehir editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazetesehir değil haberi geçen ajanstır.