Metrica

Denizlispor'da Bülent Ertuğrul Depremi!

Denizlispor'da Teknik Direktör Bülent Ertuğrul istifa ederek takımdan ayrıldı.

Süleyman Armağan
Süleyman Armağan Tüm Haberleri

Denizlispor Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama geldi: " Teknik Direktörümüz Bülent Ertuğrul kulübün önünü açmak için yönetimimize istifasını sundu. Yönetim Kurulumuz hocamızın istifasını kabul etti ve karşılıklı olarak anlaşarak yollar ayrıldı.
Bülent Ertuğrul ve ekibine bugüne kadar vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz "ifadelerine yer verildi.

20 Kas 2023 - 14:40 - Spor

Muhabir  Süleyman Armağan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazetesehir Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazetesehir hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazetesehir editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazetesehir değil haberi geçen ajanstır.