Metrica

Denizlispor hazırlıklarını tamamladı

TFF 2 Lig Kırmızı Grup 14.haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer'le karşılaşacak olan Denizlispor’da maç hazırlıkları tamamlandı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

TFF 2 Lig Kırmızı Grup 14.haftasında Pazar günü deplasmanda Sarıyer'le karşılaşacak olan Denizlispor’da hazırlıklar tamamlandı. Bu sabah tesislerde toplanan horozlar, saat: 11.00'de karayolu ile İstanbul'a hareket etti. Yeşil - siyahlı ekip yarın İstanbul'da yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Denizlispor’da sakatlığı bulunan Berkant Gündem ve kadro dışı bırakılan Gökhan Süzen kadroda yer almazken bir haftadır U18 Milli Takımın Antalya'daki aday kadrosunda yer alan Mustafa Kaçan ise takıma katılarak maç kadrosuna dahil edildi.

17 Kas 2023 - 14:11 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazetesehir Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazetesehir hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazetesehir editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazetesehir değil haberi geçen ajanstır.