Metrica

Buldan bir sosyal tesise daha kavuştu

Buldan Belediyesi, Boğazçiftlik Mahallesinde bir projeyi daha tamamladı.

Kubilay Yalçın Gerboğa
Kubilay Yalçın Gerboğa Tüm Haberleri

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in “Her mahalleye bir sosyal tesis” projesi kapsamında yapımına başlanan Boğazçiftlik Sosyal Tesisi tamamlandı. Eski okul binasının da gelin odası ve aşevi olarak tadilatının yapıldığını söyleyen Başkan Şevik, “Hem atıl durumdaki okul binasını yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunduk hem de Boğazçiftlik mahallemize sosyal tesis kazandırdık. Hayırlı olsun” dedi.

12 Kas 2023 - 18:44 Denizli/ Buldan- Gündem

Muhabir  Kubilay Yalçın Gerboğa


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazetesehir Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazetesehir hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazetesehir editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazetesehir değil haberi geçen ajanstır.