Metrica

Baklan’da 17 TOKİ Konutu satışa çıkarıldı

Denizli’nin Baklan İlçesi’nde 2.Etap TOKİ Konutları’nda 17 daire satışa çıkarılacak.

Kubilay Yalçın Gerboğa
Kubilay Yalçın Gerboğa Tüm Haberleri

Denizli’nin Baklan ilçesinde 2.Etap TOKİ Konutlarında 11 adet 2+1 ve 6 adet 3+1 olmak üzere toplam 17 TOKİ Konutları daireleri "kuralı satış yöntemiyle" satışa çıkarıldı. Baklan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediyemiz ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Baklan 2.Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 11 adet 2+1 ve 6 adet 3+1 olmak üzere toplam 17 adet Konut 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında başvuru alınmak suretiyle "kuralı satış yöntemiyle" satışa sunulmuştur.

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması ve daha önceden Toplu Konut İdaresinden Konut satın almamış olması şartları aranacaktır.

Ayrıca başvurulan projenin bulunduğu ilçe sınırları içerisinde bir yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması şartı aranacaktır” denildi.

13 Kas 2023 - 19:01 Denizli/ Baklan- Gündem

Muhabir  Kubilay Yalçın Gerboğa


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazetesehir Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazetesehir hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazetesehir editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazetesehir değil haberi geçen ajanstır.