Metrica

A Milli Takım'da iki isim kadrodan çıkarıldı

Almanya ve Galler ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nun aday kadrodan çıkarıldıkları açıklandı.

Kubilay Yalçın Gerboğa
Kubilay Yalçın Gerboğa Tüm Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nun bu iki maçın kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Cengiz Ünder için yapılan açıklamada, "Millî futbolcularımızdan Cengiz Ünder, yeni teknik heyetimizin antrenman metotlarını ve futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışması amacıyla, İstanbul'da dört günlük bir kamp dönemi geçiren A Millî Takımımızın Almanya ve Galler maçları aday kadrosuna davet edilmiş, daha önceden yapılan planlama kapsamında da kafilenin Berlin'e hareketinden önce kamp kadrosundan ayrılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Hakan Çalhanoğlu için yapılan açıklama ise şu ifadeler kullanıldı, "Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ise, A Millî Takımımızın dün ve bugün yapmış olduğu antrenmanlarda, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yer alamamıştır. Tıbbi durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı bilgisi de değerlendirilen millî oyuncumuz, teknik heyetimizin kararıyla A Millî Takımımızın aday kadrosundan çıkarılmıştır." denildi.

16 Kas 2023 - 15:34 - Spor

Muhabir  Kubilay Yalçın Gerboğa


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazetesehir Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazetesehir hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazetesehir editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazetesehir değil haberi geçen ajanstır.