Metrica

155 litre etil alkol ele geçirildi

İl Jandarma Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 155 litre etil alkol ve 16 litre kaçak içki ele geçirildi.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak/sahte alkol imalatı ve satışına yönelik koordineli çalışma devam ediyor. Bu çalışmalarda Germencik’te G.A. isimli şüpheli şahsın aracında yapılan aramada, 155 litre etil alkol, 16 litre kaçak içki ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında adli sürecin devam ettiği öğrenildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazetesehir Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazetesehir hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazetesehir editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazetesehir değil haberi geçen ajanstır.